3 cărți de citit în această vară

by

1. YUVAL NOAH HARARI – 21 de lectii pentru secolul XXI

Yuval Noah Harari revine cu o nouă carte!

Prin concentrarea sa către aici și acum, Harari ne va ajuta să înțegem cum să ne confruntăm cu o lume din ce în ce mai greu de înțeles, încurajându-ne să ne concentrăm mințile pe întrebările esențiale pe care ar trebui să ni le punem astăzi.

Utilizând stilul său distractiv și lucid , Harari va examina unele dintre cele mai urgente probleme ale lumii, inclusiv terorism, fake news și imigrație, precum și preocupări mai individuale, de la rezistență, smerenie, și meditație.

2. ROBERT B. CIALDINI – Psihologia persuasiunii – totul despre influențare. Amplifică-ți puterea de convingere și învață să te aperi de manipulare

Cartea este un important bestseller international, cu peste patru milioane de exemplare vândute!
Robert B. Cialdini este doctor în filosofie și un remarcabil psiholog.

Citind această carte, vei învăța cele șase principii universale ale influenței și cum să le folosești pentru a deveni foarte convingător și, la fel de important, cum să te aperi împotriva încercărilor de influență necinstite.

3. SARAH LARK – În umbra arborelui Kauri

Noua Zeelandă, anul 1875: Viața liniștită a lui Lizzie și Michael Drury, fericiții posesori ai unei mari ferme de ovine, este tulburată când fiica lor, Matariki, a fost rapită de tatăl ei biologic, Kahu Heke, o căpetenie răzvrătită a maorilor.
În timp ce soții Drury sunt ingrijorați pentru fiica lor, familia Burton se reunește, fiul lui Kathleen, Colin, întorcându-se în Noua Zeelanda. Nimeni nu banuiește însă ce evenimente va declanșa acest lucru.

SARAH LARK, pe numele adevărat Christiane Gohl, este o autoare germană, cu studii de literatură și istorie, care s-a îndrăgostit de Noua Zeelandă lucrând la un ghid turistic. Romanele sale, dedicate acestui spațiu, au devenit Bestselleruri internaționale.

elefant.ro