Babuini scăpați de sub control în Franța

by

Aproximativ cincizeci de babuini au scăpat vineri din incinta lor, în parcul zoologic din Paris, de la Vincennes, la periferia de sud-est a capitalei franceze.
Membrii publicului au fost evacuați ca măsură de precauție, deoarece babuinii ar putea fi imprevizibili, mai ales atunci când sunt stresați, declarau angajații de la grădina zoologică. “Sunt mai puternici decât noi!”, au adăugat ei. Animalele nu au intrat în contact cu publicul, deoarece au rămas în zone inaccesibile vizitatorilor.
Serviciile de urgență au fost chemate și o echipă de oameni înarmați cu arme hipodermice a ajuns la fața locului în doar câteva minute și au înconjurat animalele. Un perimetru de securitate a fost stabilit, în jurul grădinii zoologice, pentru a împiedica autoturismele să meargă pe drumurile din apropiere.
Babuinii au fost readuși, destul de repede în incinta lor, mai puțin 4, mai ștrengari, care probabil au vrut să mai viziteze puțin împrejurimile, dându-le bătăi de cap autorităților. Ca măsură de precauție, întreaga grădină zoologică a rămas închisă până sâmbătă.

Leave a Comment