Călătoriți în Italia și vizitați Vaticanul cu trenul!

by

Dacă vreți să vizitați ceva extraordinar de interesant într-o zi de sâmbătă și nu știți ce să alegeți, următoarea idee ar putea fi ceea ce căutați: Vizitați Vaticanul cu.. trenul!

În anul 2014 a avut loc, pentru prima oară, deschiderea pentru public a Vilelor Pontificale ale Castelului Gandolfo, situate la 24 de kilometri de Roma, ceea ce a permis extinderea propunerilor culturale oferite vizitatorilor care doresc să descopere și să cunoască mai bine comorile artistice și naturale ale Vaticanului.
În fiecare sâmbătă, un tren electric modern și confortabil face legătura dintre gara istorică a Vaticanului și Vilele Pontificale pentru o vizită de o zi. Începând cu minunile Muzeelor Vaticanului și continuând prin minunatele rarități botanice ale Grădinilor Vaticanului, trenul va conduce vizitatorii către luxurianta Grădină Barberini a Castelului Gandolfo.
Itinerariul “O zi întreagă la Vatican cu trenul”: Muzeele Vaticanului, Capela Sixtină, Grădinile Vaticanului, Grădina Barberini (Vilele Pontificale ale Castelului Gandolfo).
Programul “O zi întreagă la Vatican cu trenul”:
08:00 Inaugurarea turului – cu un audio-ghid multilingv special – începând cu vizita Muzeelor Vaticanului și Capelei Sixtină.
10:00 Transferul pe jos prin Grădinile Vaticanului cu un audio-ghid special multilingv și plecarea din gara istorică a Vaticanului, cu un tren electric special, cu destinația Vilele Pontificale.
Transfer, cu un autobuz de transfer rezervat, de la Castelul Gandolfo la Vilele Pontificale.
12:30 Turul Grădinii Barberini (Vila Pontificală Barberini) într-un vehicul ecologic, cu audio-ghid special multilingv.
13:30 Sfârșitul turului și ieșirea din Vilele Pontificale.
17:10 Transfer, cu autobuzul de transfer rezervat, de la Vilele Pontificale la stația de tren a Castelului Gandolfo.
17.24 Călătoria de întoarcere, plecarea de la gara Castelului Gandolfo, cu trenul electric special, cu destinația St. Peter, Roma
Util de știut:
– Preț bilet întreg: € 41.00.
– Preț bilet redus: € 36.00.
– Bilet pentru copii (0-5 ani): gratuit.
– Rezervare: online pe site-ul www.museivaticani.va
– Program de vizitare: Sâmbăta.
– Durata: Întreaga zi.
– Limba audio-ghidului: Italiană, Engleză, Spaniolă, Germană, Franceză, Rusă.
– Accesibilitate: datorită tipului de itinerariu standard, turul ghidat nu este potrivit pentru vizitatori în scaune cu rotile și nu este recomandat vizitatorilor cu mobilitate limitată.
– E-mail: tours.musei@scv.va;
– Tel:+ 39 06 69883145; + 39 06 69884676

Leave a Comment