Ce filme au premiera în ianuarie 2018?

by

După ce am trecut de agitația specifică sărbătorilor, merităm să ne mai și relaxăm puțin. Și cum altfel, dacă nu cu un film bun. Avem 2 filme, care știm că vă vor stârni interesul.
„Frăția Hoților”(Den Of Thieves) are premiera pe 19 ianuarie. Este un film de acțiune, care cu siguranță este pe gustul bărbaților. Regizorul și scenaristul, Christian Gudegast ne impresionează cu o poveste plină de adrenalină despre un jaf de proporții, misiuni sub acoperire și o cursă contra cronometru între băieții buni și baieții răi, care ne țin practic cu sufletul la gură. Prezența mult îndrăgitului actor Gerard Butler este un argument cu care bărbații își pot convinge mai ușor soțiile sau iubitele să aleagă acest film.
Dacă totuși preferați ceva mai apocaliptic, S.F.-ul „Labirintul: Tratament letal”(Maze Runner:The Death Cure) cred că este pe gustul dumneavoastră. Are premiera pe 26 ianuarie și este un thriller, care are acele ingrediente care ne stârnesc interesul și ne țin în suspans: virus letal, cursă pe viață și pe moarte, tratament aproape imposibil de găsit.

Leave a Comment