Concurs de fotografie la Hotelul de Gheață. Câștigătorul primește 1000 de Euro

by

Cât mai mulți fotografi din toată țara sunt așteptați să se înscrie la un concurs de fotografie care are ca obiect central Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac. Lansarea concursului coincide cu deschiderea oficială a ineditului proiect din gheață, pe 10 februarie. Panglica va fi tăiată de Kevin Hamilton, ambasadorul Canadei în România, Bulgaria și Republica Moldova.

Fiecare concurent trebuie să înscrie în concurs un set de zece fotografii ce au ca temă Hotelul de Gheață și împrejurimile de la Bâlea Lac și un set de zece fotografii cu Palatul de Vară al baronului Brukenthal din Avrig. Fotografiile vor fi expuse în cadrul unei expoziții ce va avea loc la Palatul de la Avrig la începutul lunii martie.

Marele premiu este de 1000 de euro, în timp ce locurile II și III câștigă 200, respectiv 100 de euro. Cea mai interesantă fotografie va fi răsplătită, la rândul ei, tot cu 100 de euro. Concursul va fi jurizat de fotografii Dragoș Asaftei, Vlad Eftenie și Sebastian Marcovici.

Înscrierile în concurs se vor face între 1 și 9 februarie iar concursul propriu-zis va dura zece zile, între 10 și 20 februarie. Regulamentul și cerințele concursului pot fi consultate pe paginile de Facebook ale Palatului Brukenthal și Hotelului de Gheață.

Sursa: turnulsfatului.ro

Foto:balealac.ro