Concurs de fotografie organizat de Olympus

by

Olympus organizează un concurs de fotografie cu premii consistente.

La acest concurs poate participa oricine, cu orice aparat de fotografiat.

Termenul limită pentru înscrierea fotografiilor este 26 februarie 2018.

Temele concursului sunt : 

 • Ieșind afară; – Introduceți o fotografie care transmite bucuria, libertatea sau entuziasmul descoperirii pe care o simți când vă aflați afară.
 • Artă – Introduceți o fotografie creativă care prezintă viziunile dvs. artistice unice.
 • Puterea vieții – Introduceți o fotografie puternică care să transmită cât de frumoasă, vibrantă, sănătoasă și plină de energie poate fi viața.
 • Lumina – Lumina poate avea mai multe caractere. Poate fi vie, caldă, spontană …
 • Poveste  – Introduceți o fotografie care spune o întreagă poveste într-o singură imagine.
 • Legături neprețuite – Introduceți o fotografie carfe vă incălzește inima, care exprimă dragostea și liniștea pe care familia și prietenii vi le oferă.

Regulile concursului de fotografie :

Pentru participarea la concurs este necesară înregistrarea pe site. Oricine se înregistrează  poate participa la concursurile de fotografie.

Fiecare participant poate trimite până la 5 fotografii pentru fiecare categorie.

Fotografiile  trebuie să fie în format JPEG sau JPG și să fie aiba maxim 15 megabytes.

Puteți vedea fotografiile pe care le-ați introdus pe “Pagina mea” de pe site-ul Olympus.
De asemenea, puteți să anulați sau să înlocuiți fotografiile și să editați titlurile sau descrierile fotografiilor pe parcursul perioadei de introducere din “Pagina mea” .

Juriul:

 • Alexander Hahn, Germania
  Alexander Hahn este un fotograf profesionist și locuiește în Germania. A petrecut câțiva ani în Statele Unite ale Americii pentru a lucra cu arhitecți și agenți imobiliari de lux, ajutându-i să ofere locuințelor o personalitate cu ajutorul fotografiile sale. De-a lungul carierei sale profesioniste, Alexander și-a făcut un nume prin portrete deosebite și nunți, ceea ce îl face un fotograf versatil, cu o cunoaștere profundă a diferitelor domenii fotografice.
 • Kim Lau, Singapore
  Kim Lau călătorește prin Asia și își fotografiază peisajele, oamenii și culturile încă din 2005. Ultima sa expediție începută în septembrie 2013 îl duce prin țările care au format imperiului mongol. Cu un background impresionant de producție multimedia, el și-a documentat experiențele prin înregistrări video și audio.
 • Silvijo Selman , Croaţia
  Artistul croat Silvijo Selman este un fotograf autodidact specializat în portrete, evenimente și peisaje. Călătoria sa fotografică a început în 1997, iar de atunci lucrările sale au fost prezentate în mai multe expoziții de fotografie din Croația și Germania. Cu un talent deosebit pentru capturarea momentelor suprarealiste, Silvijo face o abordare impresionistă a fotografiei, concentrându-se asupra compoziției.
 • Supasit Srisawathsak,Tailanda
  Supasit Srisawathsak este unul dintre cei mai importanți fotografi de modă din Thailanda. Fotografiile lui au apărut în reviste precum Elle, Harper’s Bazaar, Hello, Image și Anywhere, printre altele. El a fost fotograful recomandat pentru revista Digital Camera Magazine și a oferit cursuri de design de modă, fotografie de modă și fotografie profesională la una dintre cele mai bune universități de artă plastică și comercială din Thailanda.
 • Tetsuro Shimizu, Japonia
  Tetsuro Shimizu s-a născut în orașul Yokohama în 1975. Punctele sale de vedere unice sunt văzute într-o mare varietate de formate, de la peisaje naturale până la instantanee și fotografii documentare. În 2012, a publicat o colecție de fotografii din Mongolia, de la 15 ani de documentare a țării, intitulată “SCHIMBARE”. Premiile sale includ Premiul 1 pentru Fotografie Younosuke Natori, Premiul de Excelență în Divizia People a Premiului Nikkei National Geographic 2013 și Premiul pentru începători din 2014 al Societății Fotografice din Japonia.
 • Tracie Maglosky, Statele Unite ale Americii
  Tracie Maglosky este fotograf nuntă și portret, premiată de multe ori.
  Locuiește în Cincinnati, Ohio. Studioul ei este situat în inima districtului Brewery Arts din centrul orașului Cincinnati. Tracie deține titlul onorific de vizionar Olympus pentru Olympus America Inc. și călătorește frecvent pentru a-și prezenta fotografia, tehnici de iluminare și tehnicile de fotografiere pentru nunți, nou-născuți, oferind perspective foarte interesante.

Anunțarea câștigătorilor

Câștigătorii vor fi anunțați pe site-ul Olympus la momentul stabilit în secțiunea Programare.
Olympus va contacta câștigătorii utilizând adresele de e-mail înregistrate.
* Calendarul anunțului câștigător se poate modifica în funcție de procesul de evaluare.

Marele Premiu

Olympus OM-D E-M1 Mark II
+ M.Zuiko Digital ED 12-40mm F2.8 PRO
+ 1.000.000 de yeni japonezi

Premiul I (unul pe categorie)

Olympus PEN-F + M.Zuiko Digital ED 12mm F2.0

Premiul II (câte unul pe categorie)

Olympus OM-D E-M10 Mark III + M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ

Premiul al treilea (unul pe categorie)

Olympus PEN E-PL8 + M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ

Runners-Up (zece pe categorie)Moleskine Custom Edition Hard Cover Notebook cu design de cameră Olympus

Toate detaliile pe site-ul Olympus : https://gopc.olympus-global.com/2017/

 

Succes tuturor!

Leave a Comment