Game of Thrones și hotelul de gheaţă

by
O veste bună pentru fanii filmului“Game of Thrones” care au visat să viziteze cele 7 regate  legendare. Ei bine, HBO Nordic (care, alături de CNN, este deținută de Time Warner) a colaborat cu Lapland Hotels pentru a construi un hotel de gheață, care are ca sursă de inspirație mult îndrăgitul serial.
Hotelul este situat în stațiunea Kittilä, care este la 200 de kilometri (peste 125 de mile) deasupra Cercului Arctic și la aproximativ 90 de minute de Helsinki. Are 24 de camere, dintre care 10 sunt apartamente, destinate oaspeților care vor să petreacă noaptea acolo.
Proiectat de sculptori de gheață din întreaga lume, fiecare cameră are o sculptură de gheață reprezentând câte un simbol important din serialul “Game of Thrones”. Astfel, puteți admira o replică a Tronului de Fier, păzit de Gregor “The Mountain” Clegane, un Walker alb, cu ochii albaștri, strălucitori, care este una dintre sculpturile de excepție, dar şi un tobogan de gheaţă în formă de dragon.
Călătorii pot rezerva o vizită peste noapte a hotelului de zăpadă sau pur și simplu pot să facă o excursie de o zi la SnowVillage, care acoperă o suprafață de aproximativ 20.000 de metri pătrați.
Satul este deschis zilnic pentru vizitatori și are un cinematograf, o capelă, un bar arctic, care servește băuturi în pahare sculptate in gheață si un restaurant cu mobilier de masă congelat.
Intrarea costă 18 dolari, în timp ce un tur cu ghid este de aproximativ 78 dolari, pentru un grup de până la 30 de persoane, iar prețul unei camere este de aproximativ 200 de dolari pe noapte.
Hotelul este deschis până în luna aprilie.
Foto: Lapland Hotels

Leave a Comment