Pasajul suprateran Domnești se închide sâmbătă noaptea

pasaj domnesti

Circulaţia rutieră pe Drumul Naţional Centura Bucureşti (DCNB), în zona pasajului suprateran Domneşti, se va închide în noaptea de sâmbătă spre duminică, începând de la miezul nopţii, timp de patru ore, pentru lucrări de montare a grinzilor metalice, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), într-un comunicat de presă.

„Duminică, 26.09.2021, în intervalul orar 00:00 – 04:00, circulaţia rutieră va fi închisă pe DNCB, km 52+100 – km 52+400, în zona Pasajului suprateran Domneşti, pentru montarea grinzilor metalice. Pe durata lucrărilor, circulaţia rutieră se va desfăşura cu întreruperi de maximum 30 minute, pe ambele sensuri de circulaţie ale DNCB. Circulaţia va fi dirijată şi monitorizată de echipaje ale Poliţiei Rutiere şi reprezentanţi ai antreprenorului”, se arată în comunicat.

Reprezentanţii CNAIR precizează că, pentru legătura între A1 şi A2, se recomandă, ca rută alternativă, utilizarea Centurii de Nord a Capitalei: A1 – Chitila – Mogoşoaia – Otopeni – Afumaţi – A2.

Sursa: Agerpres

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *