Revoltător! (VIDEO) Utilaj de deszăpezire acoperă cu zăpadă oamenii. Reacția RATB

by

 

Situație incredibilă în Capitală. O tânără care aștepta un tramvai a fost acoperită de zăpadă din cauza unui utilaj de deszăpezire.

De același tratament au avut parte aproape toți cei care se aflau în stație. Întâmplarea a avut loc vineri dimineață, în zona Vitan. O filmare postată pe Facebook de Dragoman Mircea arată momentul în care tânăra încearcă să se protejeze de zăpada aruncată cu putere de utilaj. Martorii spun că totul ar fi putut poate fi evitat dacă plugul respectiv s-ar fi deplasat cu viteză mai mică.  (Sursa imaginii : facebook/dragoman mircea)

Angajatul care a umplut de zăpadă, cu plugul-perie care acţiona pentru deszăpezire, un pieton care aştepta în refugiul de tramvai va fi cercetat disciplinar, a anunțat Regia Autotonomă de Transport Bucureşti (RATB). „Având în vedere înregistrarea video apărută în spaţiul public cu privire la comportamentul nepotrivit al unui conducător de plug-perie care acţiona pentru deszăpezirea liniilor de tramvai, facem următoarele precizări: RATB regretă acest incident şi asigură publicul călător că o astfel de atitudine nu este tolerată şi va fi sancţionată adecvat. Conducerea Regiei s-a autosesizat şi a declanşat operativ procedura de cercetare disciplinară a respectivului angajat. Ne cerem scuze pentru acest incident”, informează RATB

Sursa: Cotidianul

Leave a Comment