Unboxing Samsung S9+ și primele impresii

by

 

Pe data de 25 Februarie Samsung a lansat Galasy S9 și S9+. Lansarea oficială la noi în țară a avut loc mai târziu, și anume pe data de 6 Martie. Cam în același timp, Samsung S9+ și-a făcut aparatia la noi pentru a fi testat.

 

Samsung S9+
Samsung S9+

 

În acest articol o să fac unboxing-ul lui Samsung Galaxy S9+, arătându-vă telefonul și accesoriile cu care acesta vine în pachet.

În primul rând, la exterior, pachetul este unul specific telefoanelor Samsung din ultimul timp. Nimic schimbat.
În pachet, telefonul vine însoțit de manualul de instrucțiuni, cheița pentru slotul SIM, cablul de încărcare și adaptorul pentru priză, căștile foarte bune de la AKG, împreună cu dopuri de schimb, un adaptor USB-C la micro USB și un adaptor USB-C la USB 2.0. Cu aceste adaptoare puteți să conectați diferite accesorii la telefon, precum să vă și preluați datele din cel vechi, într-un mod mai ușor și mai simplu, fără să folosiți un laptop.

 

 

La prima vedere, fața telefonului seamănă cu cea a lui S8 și S8+. Ramele sunt mai subțiri însă, iar pe spate, noua cameră cu poziția schimbată și senzorul de amprentă plasat dedesubt își fac simțite prezența. Un design relativ nou pe partea din spate, ce arată bine.

Bateria se comportă bine, iar telefonul se mișcă minunat. Cei 6 GB de memorie RAM te ajută în orice aplicație. Varianta care a venti la teste are 64 de Gb, însă telefonul e Dual-SIM, cu posibilitatea folosirii unui SIM și a unui card de memorie sau a 2 SIM-uri.

Momentan, legat de securitate am remarcat faptul că senzorul de amprente e foarte rapid și funcționează și prin glisarea degetului peste el, iar deblocarea cu iris împreună cu cea facială sunt și ele extrem de rapide.
Îți voi spune mai multe despre telefon într-un review complet. Până atunci însă, îți lansez o întrebare:
Tu ce curiozități ai despre noul Samsung Galaxy S9+ și ai vrea să testez la el?

 

Samsung S9+
Samsung S9+
Samsung S9+
Samsung S9+
Samsung S9+
Samsung S9+
Samsung S9+
Samsung S9+

Sursa + Fotografii: Gadgetandstyle

Leave a Comment