Update nou pentru Samsung S9 și S9+

by

 

Samsung lansează update pentru a repara problemele legate de stabilitatea apelurilor la modelele Galaxy S9 și S9 +

Fiabilitatea apelurilor telefonice pe telefonul smartphone este ușor de ignorat, dar nu există nimic ca apelurile întrerupte și încheiate, pentru a vă ajuta să apreciați această funcție simplă din nou. Unii dintre proprietarii Samsung Galaxy S9 și S9 + au vocea lor dezactivată sau distorsionată în timpul apelurilor sau chiar apelurile lor au fost întrerupte cu totul. Acum, Samsung începe să lanseze o actualizare de software în unele țări pentru a remedia aceste probleme.

Aceste probleme au fost raportate de mai mult de câțiva utilizatori din întreaga lume, iar la sfârșitul lunii trecute, Samsung a spus că o soluție se va lansa în curând. Se pare că unii proprietari S9 și S9 + din unele părți ale Europei, Orientul Mijlociu, Africa și Australia primesc acum actualizarea promisă. Numerele de fabricație sunt G960FXXU1ARD4 pentru S9 și G965FXXU1ARD4 pentru S9 +, cu variații ușoare pe regiune. Mărimea actualizării pare să fie în jur de 150MB, deși dimensiunea exactă va varia în funcție de numărul de fabricație.

Secțiunea “Ce este nou” din actualizarea software include două elemente:

  • Stabilitatea apelurilor a fost îmbunătățită.
  • Calitatea Wallpaper-ului a fost îmbunătățită.

Este demn de remarcat faptul că această actualizare nu include un patch de securitate, ceea ce nu este surprinzător, deoarece Samsung a lansat actualizări pentru S9 și S9 + care au inclus patch-ul de securitate din aprilie cu câteva săptămâni în urmă.

Problema semnalată nu este singura problemă pe care proprietarii de telefoane Samsung de ultimă generație le spun: Unii utilizatori au zone moarte pe ecranele lor touchscreen.

Dacă dețineți un S9 sau S9 + care are aceste probleme de apel enervante și obțineți actualizarea, puteți verifica manual acest lucru accesând Setări> Actualizare software.

 

Leave a Comment